Gehrmans Musikförlag

Ett av Nordens ledande musikförlag berättar om sin verksamhet.

Secret Service släpper nytt?

Med Ola Håkansson, tidigare medlem av Ola & The Janglers, i spetsen som sångare hade Secret Service stora framgångar från bildandet 1979 och under framförallt den första delen av 1980-talet. Bakom kulisserna fanns Tim Norell som kompositör och Björn Håkansson som textförfattare till hits som ”Oh Susie”, ”Dancing in Madness”, ”Flash in the night” och ”L.A. Good bye”.

Enligt nyhetsbrevet Musikindustrin har keyboardisten och låtskrivaren Tim Norell i en flyttkartong hittat tidigare outgivet material som bandet nu planerar att sammanställa till ett nytt album. Tidigare i veckan släpptes den nya singeln ”Different” digitalt på en mängd nätbutiker.

I väntan på nya albumet har Gehrmans ett fåtal exemplar kvar Secret Service’s klassiska notalbum ”Greatest Hits” med deras största hits i arrangemang för piano. Till alla låtar finns också melodistämma, texter och ackordanalys.

Uppdatering: Albumet är nu slutsålt.

Bookmark and Share

Kommentera